V září týden u moře s prožitkovým programem

Zveme vás opět na týdenní dovolenou, s prožitkovým programem. S kamarádkou Stellou Krenčejovou jsme připravily další týden v Chorvatsku, v termínu 18.-25.9.2021. Pojeďte si s námi prožít moře, slunce a vztahy trochu jinak: pohybové aktivity, meditace, techniky mindfulness tanec, krátké přednášky, besedy, dotekové a hravé aktivity. Více informací v sekci Akce. 

Continue Reading

Skupina zaměřená na vztahy běží online

Nedělní večery nemusíte trávit sami, můžete se připojit k naší malé online skupince zaměřené na vztahy. Jen poslouchat nebo i mluvit, sdílet své osobní zkušenosti. A pokud doma máte i trošku „dusno“ můžete se přidat všichni a třeba se vám s naší podporou povede si vyvětrat. Více informací ZDE. A také na facebooku, na stránce Průvodce zotavením a ve skupině Zotavování blízkých vztahů.

Continue Reading

Bez podmínek = kniha o podpoře

Na stole mi od včerejška leží kniha Bez podmínek, kniha o metodách psychosociální podpory pro lidi užívající drogy, která před pár dny vyšla v nakladatelství MuniPress. Těším se na ni a trochu se i bojím… už mám zkušenost s tím, že hluboké knihy o závislostech prožívám silně, moje osobní zkušenosti u nich ožívají, začínají rezonovat se slovy v knize a vyplavují emoce, které ještě nemám dost zpracované. Po rychlém prolistování čekám, že takhle kniha ano, to je přesně tento případ…. Zatím tedy jen pár slov od hlavního autora knihy, Pavla Nepustila: „Toto je naše NOVÁ KNIHA. Ten název se dobře hodí i ke způsobu její tvorby. Podstatnou část své editorské práce jsem na ní… Read More

Continue Reading